Ma t/m za geopend op afspraak → Maak afspraak

Over Heutink Wonen

Vloeren- en tapijtspecialist. Bekend van VT Wonen, Belakos, Interfloor & meer

Als dé tapijtstad van Nederland kunnen wij direct leveren vanuit de fabriek, zonder tussenpersonen. Dit betekent hoogkwaliteit producten tegen de laagste prijs, gegarandeerd.

Het gezicht achter Heutink Wonen

Wanneer u Heutink Wonen bezoekt treft u André Heutink: hét gezicht achter Heutink Wonen.

André is al op zijn 16e begonnen op de markt met het verkopen van vloerkleden en door de jaren heen is hij meegegroeid in de interieurbranche van Genemuiden. Zo heeft hij zich beziggehouden met de verkoop van kunstgras en is vervolgens als verkoper de tapijtbranche ingegaan. Een echte vloeren- en tapijt specialist dus in hart en nieren! 

Weet u nog niet precies welke stijl bij u past of wilt u graag de producten in het echt ervaren? Heutink Wonen helpt u graag persoonlijk verder. Kom bij ons langs in de winkel. In onze winkel vind u ons aanbod stalen PVC-vloeren, tapijten, vloerkleden, raambekleding, gordijnen en ontvangt u persoonlijk advies voor uw interieur.

Plan eenvoudig zelf uw winkelbezoek in via onderstaande knop. De koffie staat klaar!

André Heutink

Heutink_Wonen_Pand_In_Cirkel_Illustratie

Onze missie

Heutink Wonen is uw lokale expert in hoogwaardige vloer- en gordijn oplossingen. Gevestigd in Genemuiden, staan we bekend om onze directe connecties met fabrieken, waardoor we hoogkwaliteit vloeren kunnen leveren tegen de laagste prijs.

Onze missie is het samenvoegen van stijl en kwaliteit in uw interieur. Genieten van een thuis met goede producten staat bij ons hoog in het vaandel. We dragen dan ook graag bij aan de duurzaamheid van uw interieur door het leveren van de hoogste kwaliteit producten met een lange levensduur. Onder andere onze PVC-vloeren bevatten standaard een certificaat met 25 jaar garantie.

Heutink_Wonen_PVC_Vloer_Specialist_André_Heutink_Genemuiden_Totaalconcept_Welkom_Winkel_Showroom_Bezoeken_Aan_Huis_Stalen_Fabriek_Aanbod_Rechtstreeks

Écht rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd

Heutink Wonen is gevestigd in dé tapijtstad van Nederland: Genemuiden. Hier staan we bekend om onze directe connecties met onze fabrieken, waar onder andere de producten Belakos, VTWonen, Gelasta, Interfloor en IPC worden geproduceerd. Door die rechtstreekse handel zonder tussenpersonen, kunnen wij hoogkwaliteit producten leveren tegen de laagste prijs, gegarandeerd. 

Bekijk onze PVC-vloeren, vloerbedekking & tapijt, vloerkleden op maat, vinyl novilon en gordijnen of bezoek onze winkel in Genemuiden en ervaar het volledige assortiment van Heutink Wonen zelf. 

Onze klanten aan het woord

O Yigit
O Yigit
In contact gekomen met André na contact met meerdere vloerenspecialisten. André heeft passie voor zijn vak en is zeker een aanrader voor een ieder die een prachtige vloer thuis of op kantoor zoekt van kwaliteit.
brenda hulshoff
brenda hulshoff
Ontzettend goed geregeld!
Monika Hörmann
Monika Hörmann
Zeer tevreden over Andre en zn service, denkt echt klant gericht!
Attila Kloosterman
Attila Kloosterman
Ik heb goeie ervaringen met hem!
Ditta Gossen
Ditta Gossen
Betrouwbaar, vriendelijk, uitstekende service en scherpe prijs.
Alianne Eenkhoorn
Alianne Eenkhoorn
Ik heb een mooi vloerkleed gekocht, goede prijs/kwaliteitsverhouding en goede service!
Linda TB
Linda TB
Voor onze nieuwbouwwoning een pvc vloer gekocht bij André Heutink.. Wat een mooie vloer, geweldige service en een scherpe prijs! Mocht u een pvc vloer zoeken, dan raad ik Heutink Wonen zeer zeker aan! André heel hartelijk bedankt voor alles!
Martin VM
Martin VM
Goed kwalitatief
Margaret de Groot
Margaret de Groot
Goed geholpen! Een mooie en betaalbare prijs en goeie kwaliteit!
Scroll naar boven